Vad är Defi?

Syftet med denna webbsida är att få fler intresserade av web 3, defi och kryptovalutor.

Det är viktigt att notera att det fortfarande finns viktiga säkerhetsrisker och andra utmaningar inom defi-sektorn och det är viktigt att vara informerad och förstå de potentiella riskerna innan man investerar i någon form av defi-tjänst eller -produkt.

Informationen på denna webbsida ska inte ses som finansiell rådgivning.

Defi står för decentraliserad finans och refererar till en ny rörelse inom finansbranschen där finansiella tjänster och produkter erbjuds på en decentraliserad plattform utan intermediär, såsom bank eller central myndighet. Defi använder blockchain-teknik och smarta kontrakt för att erbjuda tjänster såsom lån, utlåning, investeringar, betalningar, identitetsskydd och mer.

Det är fortfarande ganska krångligt att använda defi tjänster även om de utvecklas och förenklas hela tiden. Förhoppningen är att denna webbplats ska ge den information och kunskap som behövs för att komma igång med defi.

Första steget är att skaffa en web-baserad plånbok. Den används till att lagra och flytta/ta emot dina digitala tillgångar och för att interagera med defi tjänster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *